Πανελλήνιο Πρωτάθλημα RS:X 24 – 27/5/2018

‘Ελαμψαν οι αθλητές του Ομίλου μας με τα 7 συνολικά μετάλλια που κατέκτησαν στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ολυμπιακής κατηγορίας RS:X. Τέσσερις γεμάτες ημέρες και συνολικά 11 κούρσες με τον άνεμο να αγγίζει μέχρι και 30 knots και με την υποστήριξη και καθοδήγηση της προπονήτριας του Ομίλου μας Τόνυ Φράϊ.

Συγκεριμένα, ξεκινώντας απο την κατηγορία Ανδρών για άλλη μια χρονιά οι Κοκκαλάνης Βύρωνας (GRE 8) και Φράγκος Γιώργος (GRE 4) κατέκτησαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα. Στην ίδια κατηγορία o Βαρλάς Νίκος (GRE 6) κατέλαβε την 8η θέση, ο Μπλατσούκας Γιώργος (GRE 711) την 9η θέση και ο Ζιντζόβας Ιάσωνας (GRE 10) λόγω των σχολικών υποχρεώσεων, αγωνίστηκε μόνο μια ημέρα και κατέλαβε την 10η θέση.

Στις γυναίκες η αθλήτρια του Ομίλου μας Δίβαρη Κατερίνα (GRE 366) κατέκτησε επάξια τον τίτλο της πρωταθλήτριας και ανέβηκε στην 1η θέση του βάθρου.

Στην κατηγορία Νέων Ανδρών ο αθλητής Αστραπέλλος Κων/νος (GRE 52) κατέλαβε την 3η θέση.

Με απόλυτη κυριαρχία στην κατηγορία Eφήβων οι αθλητές του Ομίλου μας Κόγιας Χάρης (GRE 7) κατέκτησε την 1η θέση, Καρβουνιάρης Ιωάννης (GRE 126) την 2η και Σιλιτζόγλου Νικόλαος (GRE 9) την 3η.

Με τον αγώνα αυτό τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών μας στην Ελλάδα, και ξεκινούν οι συμμετοχές τους στους αγώνες του Εξωτερικού. Να ευχηθούμε να έχουν νίκες, καλή συνέχεια και πάντα αέρα στα πανιά τους !

 

 

  • Τελικά  Αποτελέσματα

2018-panel-rsx-95

2018-panel-rsx-85

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon