Αθλητικό Τμήμα

Σχολή Ιστιοσανίδας – Αθλητικό Τμήμα

O Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βάρης – Βάρκιζας είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και  η σχολή των αθλητών του από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες σχολές στην Ελλάδα.

Οι πρωταθλητές των τελευταίων 10 χρόνων όπου σαρώνουν σε πρωταθλήματα εντός και εκτός Ελλάδος ξεκίνησαν από την σχολή του ομίλου μας. Οι αθλητές του ομίλου μας συμμετέχουν κάθε χρόνο σε διασυλλογικούς αγώνες, σε αγώνες πρόκρισης για τις εθνικές ομάδες, πανελλήνια πρωταθλήματα, Eurolymp, αλλά και Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, φέρνοντας σημαντικές διακρίσεις.

Tα μεγαλύτερα ονόματα της νέας Ολυμπιακής κλάσης iQFOiL, αλλά και των Διεθνών κλάσεων Bic Techno293 και Bic Techno293 Plus, πήραν τις σωστές βάσεις για να πρωταγωνιστούν στις μεγαλύτερες διοργανώσεις ανά τον κόσμο.

Οι προπονητές μας

υπόσχονται την γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση ενός αρχάριου πέρα από τα ελληνικά δεδομένα δίνοντας τον καλύτερο εξοπλισμό εκμάθησης για πιο εύκολη προσαρμογή στο αντικείμενο του windsurfing.

Χωρίζεται σε τρία τμήματα και συγκεκριμένα το πρώτο τμήμα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ περιλαμβάνει παιδιά από 10 ετών, όπου μετά το στάδιο της εκμάθησης, μπορούν να ενταχθούν στην ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ και το τρίτο τμήμα της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ περιλαμβάνει αθλητές  που συμμετέχουν ενεργά σε αγώνες και Πρωταθλήματα τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού.

 

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon