Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Techno 293 και Techno Plus 27-30/4/2018

Το ντεμπούτο της έκανε η νέα πρoπονήτρια της Αγωνιστικής ομάδας Ιστιοσανίδας του Ομίλου μας Τόνυ Φράϊ , συνοδεύοντας μαζί με τον προπονητή της προ-αγωνιστικής Κοκκώνη Άγγελο, την δωδεκαμελή ομάδα αθλητών του Ομίλου μας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Techno 293 & Techno plus  2018, που διεξήχθει στις 27-30/4/2018 στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης.

Οι Αθλητές μας κατέκτησαν 5 μετάλλια, απο τις 6 συνολικά κατηγορίες.

Ξεκινώντας απο την μεγάλη κατηγορία των Techno Plus, η αθλήτρια του Ομίλου μας Κατερίνα Δίβαρη (GRE 366), κερδίζοντας την 1η θέση, κλείδωσε την συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα Νεότητας τον Οκτώβριο του 2018.

Η πρώτη 4άδα της Γενικής κατάταξης, ανήκει σε αθλητές του Ομίλου μας, και συγκεκριμένα στην κατηγορία αγόρια U17, οι Σιλιτζόγλου Νικόλαος (GRE 127), Κόγιας Χάρης (GRE 107) και ο νεοεισερχόμενος στην κατηγορία Καρβουνιάρης Ιωάννης (GRE 126), κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις αντίστοιχα. Την 4άδα συμπλήρωσε ο πολύ καλός Ζαγοριανός Δημήτρης (GRE 899). Στην ίδια κατηγορία ο Κοταρίδης Αριστείδης (GRE 888), κατέλαβε την 8η θέση.

Στην μικρότερη κατηγορία U15 στα κορίτσια η πολύ δυνατή Χερουβείμ Μαρίνα (GRE 182), κατέλαβε την 2η θέση, ενω οι υπόλοιποι αθλητές μας Πάνου Κων/να (GRE 123), Κούρτη Μαρία (GRE 32), Αντώνακας Δημήτρης (GRE 699) και Μπακογιάννης Λευτέρης (GRE 685), έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, δίπλα σε καταξιωμένους αθλητές.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους  για την προσπάθεια τους και το αθλητικό πνεύμα σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Τέλος να ευχαριστήσουμε την ευγενική συμμετοχή των προπονητών Αντώνη Πατενιώτη και Νικολόπουλο Αντώνη.

 

  • Τελικά  Αποτελέσματα

paneltechnoplus

paneltechno

 

 

 

 

 

  • Φωτογραφίες

 

 

  • Video

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon