Διασυλλογικός Αγώνας T293 (Ranking List) & RSX (N.O.B 20-21/09/2014)

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του τμήματος ιστιοσανίδας του Ομίλου μας στον τελευταίο αγώνα Ranking List Techno 293 της αγωνιστικής περιόδου 2014.

Σε ένα αγώνα που απαιτούσε υψηλή φυσική κατάσταση καθώς και ιστιοπλοϊκές δεξιότητες η Κατερίνα Δίβαρη κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία νεανίδων (U17) και την 1η θέση της γενικής κατάταξης .

Ο Χάρης Κόγιας αν και από τους μικρότερους αθλητές της κατηγορίας κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία παίδων (U15) και τερματίσε 2ος στην γενική κατάταξη.

Βελτιωμένος από αγώνα σε αγώνα ο αθλητή μας Αστραπέλλος Κωνσταντίνος κατέλαβε την 3η θέση στην κατηγορία εφήβων (U17) αφήνοντας ελπίδες για το μέλλον.

‘Ενα μεγάλο μπράβο και στα νέα παιδιά της κατηγορίας (Ζαγοριανό Χάρη, Χατζηιωάννου, ‘Αγγελο & Ζαγοριανό Δημήτρη) για τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλλαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα

Στην κατηγορία RS:X (8,5) οι αθλητές Παρούσης Γεώργιος και Πλατσούκας Γεώργιος κατέλαβαν την 2η και 5η θέση αντίστοιχα.

Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στους Στέλιο Βαμβακά, Σιλιτζόγλου Νικόλα & Χρήστο Δίβαρη όπου μικροτραυματισμοί & αδιαθεσίες της τελευταία στιγμής τους άφησαν εκτός αγώνα.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Ζαν Μαρκ Φάντη για το σύνολο των αγωνιστικών επιδόσεων της φετινής χρονιάς.

Αποτελέσματα Βούλα 20-9-2014

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon