Διασυλλογικός Αγώνας «VARKIZA LONG DISTANCE 2011»

Ο αγώνας long distance που πολλοί από εσάς περιμένατε εδώ και καιρό είναι πλέον γεγονός. Ο Ναυτικός Όμιλος Βάρης Βάρκιζας (ΝΑΟΒΒ) έχει αναλάβει την διεξαγωγή αυτού του πολύ ιδιαίτερου και μοναδικού event με απώτερο σκοπό να προσελκύσει και άλλο νέο κόσμο στο χώρο των events καθώς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες αγωνιστικές ικανότητες παρά μόνο λίγο θάρρος.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι πάρα πολύ εύκολη, όμορφη, απολαυστική πλαγιοδρομία με ευκολοταξίδευτο κυματισμό και θα ξεκινάει από την παραλία της Βάρκιζας με beach start-rabbit start από την άμμο, θα πάμε μέχρι το νησάκι που βρίσκετε ανάμεσα στο Λαγονήσι και την Σαρωνίδα και πίσω στην Βάρκιζα θα τερματίσουμε πάλι στην παραλία . Έτσι λοιπόν όλοι εσείς που σκεφτόσασταν να επιχειρήσετε κάτι τέτοιο μόνοι ή με την παρέα σας, είναι η ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε με μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς θα υπάρχει συνοδεία φουσκωτών σκαφών.

Εκτός από τις κατηγορίες SLALOM, FORMULA, BIC TECHNO και RSX θα γίνει ξεχωριστή βράβευση για αυτούς που θα λάβουν μέρος με μη αγωνιστικό εξοπλισμό, δηλ. FREERIDE-FREESTYLE.

Δείτε το video

Δείτε φωτογραφίες

 

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon