Κοπή πίτας 2016

21 Ιανουαρίου 2016
Με μιά λαμπρή τελετή στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας έγινε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας και η απονομή αναμνηστικών επάθλων και μεταλλίων σε όλους τους αθλητές μας τους προπονητές τους και σε ανθρώπους που βοήθησαν και υποστήριξαν τη χρονιά που μας πέρασε με τις ενέργειες τους τις προσπάθειες του Ομίλου.

 

Παρουσία πολλών επισήμων από τη Δημοτική Αρχή και εκλεκτών συμπολιτών ο Πρόεδρος του Ομίλου, απένημε Αναμνηστική πλακέττα στον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Κωσταντέλλο και στον θερμό υποστηρικτή με δωρεές και χορηγίες κ. Αθανάσιο Μαρτίνο.
Ακολούθως βραβευθηκαν οι αθλητές που έφεραν εξαιρετικές επιδόσεις τη χρονιά που μας πέρασε σε Παγκόσμια, Πανευρωπαϊκά  Διεθνή και Πανελλήνια πρωταθλήματα και μας έκαναν όλους περήφανους.

 

Ακολούθησε η κοπή της πίττας και δύο φλουρία μοιράστηκαν στους τυχερούς αθλητές μας.

 

Στο τέλος ένας πλούσιος μπουφές με δημιουργίες των μαμάδων των αθλητών μας, έδωσε την δυνατότητα να απολαύσουμε όλοι τα εδέσματα, να ανταλλάξουμε ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες την χρονιά που ξεκινάει και ακόμα περισσότερα παιδιά-αθλητές να συμμετέχουν στο τόσο όμορφο άθλημα της ιστιπλοϊας και του κανόε-καγιάκ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται από τα βάθη της καρδίας μας σε όλους ένα Δημιουργικό και ευτυχισμένο 2016, με Υγεία, Χαρά και οικογενειακή αγάπη σε όλους μας.

 

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon