Κοπή πίτας 2015

26 Φεβρουαρίου 2015

Σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Βάρης – Βάρκιζας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τίμησε τους αθλητές του για την αγωνιστική τους δραστηριότητα την χρονιά που μας πέρασε. Μέλη, γονείς και αθλητές έδωσαν το παρόν σε μια εκδήλωση που ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του διοικητικού συμβουλίου κ. Ιωάννη Μαρκουλάκο προς τα μέλη και τους καλεσμένους. Ανάμεσα στους καλεσμένους παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Στη συνέχεια ο Γενικός Έφορος κ. Άκης Πατενιώτης έκανε μία αναδρομή στις διοργανώσεις του ομίλου την προηγούμενη χρονιά, καθώς και στις συμμετοχές και διακρίσεις των αθλητών του ομίλου κατά το έτος 2014. Επίσης ευχαρίστησε το συμβούλιο και τους προπονητές για την άριστη συνεργασία τους. Αμέσως μετά έγινε η βράβευση των αθλητών και ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Μαρκουλάκο, με τυχερούς δύο μικρούς αθλητές της Ιστιοπλοΐας, που κέρδισαν το φλουρί.

Μετά την κοπή της πίτας, όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν τόσο με αλμυρές όσο και με γλυκές λιχουδιές που προσέφεραν ευγενικά οι γονείς. Όλοι οι φίλοι και μέλη του ομίλου έμειναν ευχαριστημένοι και ευχήθηκαν να έχουμε μία δημιουργική χρονιά με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους περιμένουμε και του χρόνου.

 

 Φωτογραφίες από την εκδήλωση

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon