Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017

Με μια λαμπρή τελετή, πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βάρης Βάρκιζας (Ν.Α.Ο.Β.Β.), στο εντευκτήριο του Ομίλου.

Παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Βούλας-Βουλιαγμένης-Βάρκιζας κύριος Γρηγόρης Κωνσταντέλος (στον οποίο απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα σε αναγνώριση της βοήθειας που έχει προσφέρει στον Όμιλο).

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κυρία Λυδία Αργυροπούλου, καθώς επίσης και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και το σύνολο των γονέων των αθλητών, μέλη και φίλοι του Ομίλου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη  του Δ.Σ. απένειμαν αναμνηστικά σε όλους τους αθλητές όλων των κατηγοριών και ειδικά έπαθλα σε όσους διακρίθηκαν, και συγκεκριμένα:

Στους αθλητές μας που συμμετείχαν σε δύο συνεχόμενες Ολυμπιάδες, Βύρωνα Κοκαλάνη (5ος στο RSX) και Μιχάλη Πατενιώτης (4ος στα 49er και Nacra).

Στην αθλήτριά μας Κατερίνα Δίβαρη που έλαβε την 1η και 3η θέση στα δύο πρόσφατα Παγκόσμια Πρωταθλήματα BIC Techno.

Τέλος, μεγάλος αριθμός αθλητών στα Canoe Kayak, στα RSX και Techno 293 πρώτευσαν σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Διεθνείς και Διασυλλογικούς αγώνες.

Τέλος αναγνωρίσθηκε και τιμήθηκε η προσπάθεια όλων των προπονητών μας.

Και του χρόνου με υγεία, χαρά και πρόοδο, τόσο στο σχολείο όσο και στην ιστιοπλοία σε όλους.

Η όμορφη  τελετή έληξε με το κόψιμο της πίτας και ένα πλούσιο μπουφέ από τις χρυσοχέρες μαμάδες.

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon