Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – RS:X YOUTH WORLD CHAMPIONSHIPS – 2016

Με μία πρώτη θέση, πολύ καλά πλασαρίσματα αλλά και με πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον επιστρέφουν οι αθλητές του τμήματος Ιστιοσανίδας του Ομίλου μας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της Ολυμπιακής κλάσης RS:X που έγινε στην Κύπρο.

Σε ένα πολύ δυνατό και απαιτητικό στίβο όπου επικράτησαν άνεμοι από 15-20 κόμβους και με κυματισμό που σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε το 1,5 μέτρο έδωσαν δυνατές μάχες με καταξιωμένους αθλητές στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και κατάφεραν να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Αναλυτικά
Την 1η θέση στην κατηγορία των Youth Women U17 κατέκτησε η Κατερίνα Δίβαρη-GRE 366 και ήταν 7η στην γενική κατάταξη. Η αθλήτρια του Ομίλου μας συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε διεθνή αγώνα της ολυμπιακής κλάσης κατάφερε να πλασαριστεί στην 7η θέση της γενικής κατάταξης, λαμβάνοντας μέρος στο medal race του αγώνα. Στην κατηγορία αγωνίστηκαν συνολικά 25 κοπέλες (Youth Women & Youth Women U17).

Ο Μπλατσούκας Γεώργιος – GRE 711 στη κατηγορία των εφήβων (Youth Men U19) μετά από αρκετά μεγάλη αποχή λόγω των μαθητικών υποχρεώσεων του, έδωσε δυνατές μάχες και κατέλαβε την 48η θέση. Στην συγκεκριμένη κατηγορία αγωνίστηκαν 72 αθλητές.

Στην κατηγορία (Youth Men U17) ο Αστραπέλλος Κωνσταντίνος-GRE 52 κατέλαβε την 11η θέση (47ος γενική), & ο Ιάσονας Ζιντζόβας-GRE 10 την 13η θέση (50ος γενική). Στην συγκεκριμένη κατηγορία αγωνίστηκαν 72 αθλητές (Youth Men & Youth Men U17).

Συγχαρητήρια στον προπονητή μας Jean Marc Φάντη για τις συνεχόμενες επιτυχίες των αθλητών του και του ευχόμαστε ανάλογες στην νέα αθλητική σεζόν.

 

  • Αποτελέσματα:

Youth Men

http://www.rsxclass.org/youthworlds2016/index.php/results/…/

Youth MenU17

http://www.rsxclass.org/youthworlds2016/index.php/results/youth-men-u17/

 

Youth Women

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon