Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist 11 χρονών Μαραθώνας 2017

Στην περιοχή του Μαραθώνα διεξήχθεί απο τις 18 -21 Ιουνίου 2017, το Πανελλήνιοο Πρωτάθλημα  Optimist 11 χρονών. Οι συνολικές συμμετοχές έφτασαν τις 299, εκ των οποίων τα 209 αγόρια και τα υπόλοιπα 90 κορίτσια.

Ο όμιλός μας με μεγάλη υπερηφάνια συμμετείχε με εξι αθλητές, 3 αγόρια και 3 κορίτσια. Η Παγώνη Μαρία κατάφερε παρά τις αντιξοότητες (μεγάλη ένταση ανέμου) ν’ αναρριχηθεί ως την 28η θέση η οποία ηταν και η καλύτερη του Ομίλου μας τα τελευταία χρόνια.

Εξίσου εντυπωσιακή πορεία και για την Μπουζάνα Φεβρωνία η οποια παρα το οτι συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο επίπεδο έφτασε να κατακτήσει την 49η Θέση. Λίγες θέσεις παραπάνω ολοκλήρωσε την προσπάθειά της η αθλήτριά μας Ποδιάδη Νεφέλη η οποια κατετάγει 46η και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγωνιστική της χρονιά.

Στην κατηγορία των αγοριών πήραν μέρος για 1η φορά σε Πανελλήνιους Αγώνες καιι έχοντας κάνει μόνο ενα χρόνο Ιστιοπλοία, οι αθλητές μας Γκίκας Δημήτριος, Ρογδάκης Παντελής και Βλητάκης Αναστάσιος. Ο πρώτος κατετάγει 68ος ο δεύτερος 114ος και ο τριτος 130ος.

Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια για αυτην την αξιοπρεπέστατη πορεία που μόνο σιγουριά για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες μελλοντικά μπορούν να μας δώσουν.

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon