Επανεκκίνηση Λειτουργίας Ναυταθλητικών Σωματείων

12 Μαΐου 2020

Σας ενημερώνουμε την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ) με την οποία επιτρέπεται :

 1.  Η κατ΄εξαίρεση λειτουργία των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων για την ιστιοπλοΐα σε σκάφη με πλήρωμα μέχρι δύο (2) ατόμων και αποκλειστικά για προπόνηση από αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 15 ετών και άνω (άρθρο 4.1.στ).

 

2. Υπενθυμίζουμε ότι ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα επιτρέπεται η κατ΄εξαίρεση λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων στους αθλητές και τις αθλήτριες των προ ολυμπιακών ομάδων (σύμφωνα με την ονομαστική κατάσταση της ΓΓΑ) για την προετοιμασία τους (άρθρο 3.1.α).

 

Επίσης έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ ειδικό πεδίο ενημέρωσης με τίτλο «COVID 19 & Αθλητισμός», https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports  στο οποίο αναρτώνται καθημερινά πληροφορίες αναφορικά με την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού στους αθλητικούς χώρους. Στην διεύθυνση αυτή θα βρείτε και τα ειδικά πρωτόκολλα αθλημάτων – ιστιοπλοΐα (η ΓΓΑ υιοθέτησε πλήρως το πρωτόκολλο που πρότεινε η ΕΙΟ), με συγκεκριμένες οδηγίες για την λειτουργία των ναυταθλητικών εγκαταστάσεων που πρέπει να τηρηθούν πιστά.

 

3.  Υγειονομικοί Δεκάλογοι Γ.Γ.Α.

 

  • Αθλητές

athlites

 

 

  • Προπονητές

proponites

 

 

  • Προσωπικό – Διοίκηση

dioikisi-prosopiko

 

 

 

Καλή επάνοδο !

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon