Βάρκιζα Long Distance 2016

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ “ΒΑΡΚΙΖΑ LONG DISTANCE 2016”

15 – 16 Οκτωβρίου 2016

 

 • Μεγάλος στίβος   :  FORMULA – SLALOM – RACEBOARD – ΓΥΝΑΙΚΕΣ – FREERIDE                                                   ADVANCED  – ΝΕΟΙ U19
 • Μικρός στίβος      : FREERIDE – FREERIDE / NEOI U15

Θα υπάρχουν 2 στίβοι με κοινή εκκίνηση και τερματισμό στη στεριά. Ο “μικρός” στίβος θα έχει σημείο στροφής κοντά στο νησί Ποντικό και ο “μεγάλος” κοντά στο Λαγονήσι. Σε περίπτωση που έχουμε κατάλληλο άνεμο και τις δυο ημέρες του αγώνα, σκοπεύουμε την πρώτη ημέρα να κάνουμε την κλασική εκκίνηση από τη στεριά με τη «γουρούνα», ενώ τη δεύτερη ημέρα σε στιλ Rabbit start με φουσκωτό σκάφος.

Οι κατηγορίες είναι :

 • Μεγάλος στίβος (Λαγονήσι)
 1. Formula: Κάνει δύο γύρους (laps) στον μεγάλο στίβο και αφορά όσους αγωνίζονται με εξοπλισμό Formula, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας.
 2. Slalom: Κάνει δύο γύρους (laps) στον μεγάλο στίβο και αφορά όσους αγωνίζονται με εξοπλισμό Slalom, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας.
 3. Raceboard: Κάνει δύο γύρους (laps) στον μεγάλο στίβο και αφορά όσους αγωνίζονται με σανίδες RS:X, Bic Techno, longboards και γενικότερα σανίδες με κεντρική καρίνα, ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας.
 4. Women Open: Κάνει δύο γύρους (laps) στον μεγάλο στίβο και αφορά όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως εξοπλισμού και ηλικίας.
 5. Freeride Advanced: Κάνει ένα γύρο (lap) στον μεγάλο στίβο και αφορά όσους αγωνίζονται με εξοπλισμό Freeride και είναι αρκετά έμπειροι και προπονημένοι ώστε να ολοκληρώσουν ένα γύρο στον μεγάλο στίβο ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας.
 6. Νέοι U19 Open: Κάνει ένα γύρο (lap) στον μεγάλο στίβο και αφορά νέους κάτω των 19 ετών ανεξαρτήτως εξοπλισμού και φύλλου.

 

 • Μικρός στίβος (Νησί Ποντικός)
 1. Freeride: Κάνει δύο γύρους (laps) στον μικρό στίβο και αφορά όσους είναι από 15 ετών και πάνω ανεξαρτήτως εξοπλισμού και φύλλου.
 2. Freeride/NEOI U15: Κάνει δύο γύρους (laps) στον μικρό στίβο και αφορά παιδιά κάτω των 15 ετών ανεξαρτήτως εξοπλισμού και φύλλου.

Η αρίθμηση των κατηγοριών θα παραμείνει σταθερή ώστε να γίνονται πιο εύκολα οι διευκρινήσεις. Προσοχή στον διαχωρισμό των κατηγοριών από 1 – 6 και 7- 8.

Ενδεικτικά και μόνο για λόγους σύγκρισης οι αποστάσεις των διαδρομών  περίπου είναι :

 • Μεγάλος στίβος 2 γύροι: 17 ναυτικά μίλια (≈32 χλμ.)
 • Μεγάλος στίβος 1 γύρος: 9 ναυτικά μίλια (≈16 χλμ.)
 • Μικρός στίβος 2 γύροι: 5 ναυτικά μίλια (≈9 χλμ.)

 

naovv-poster-2016

 

 • ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

Προκήρυξη Αγώνα Βάρκιζα “Long Distance 2016”

 

 

 

 

 • ΤΕΛΙΚΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Raceboards_Formula_Γυναίκες

Slalom

 

 

Freeride_Freeride-U15_NEOI-U19

Freeride_ADV

 

 

 

 

 

 

 

 

Φόρμα Συμμετοχής

 1. Συμφωνώ να συμμορφώνομαι με τους κανονισμούς ιστιοδρομιών και με όλους τους άλλους κανονισμούς που διέπουν αυτόν τον αγώνα, και να δέχομαι τις ποινές και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μου επιβληθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς αυτούς και σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται, ως τελικό αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει σύμφωνα με τους κανονισμούς αυτούς και συμφωνώ να μην προσφύγω σε οποιοδήποτε δικαστήριο σύμφωνα με τις αποφάσεις που θα προκύψουν. Δηλώνω ότι σύμφωνα με τον θεμελιώδη κανόνα 4 των κανονισμών ιστιοδρομιών είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη να αποφασίσω αν θα εκκινήσω ή όχι ή αν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και δηλώνω ότι δεν θα καταφύγω σε κανένα δικαστήριο σχετικά με την απόφασή μου αυτή και τις συνέπειές της.
 

Entry List

Updated 14/10/2016

ΧΟΡΗΓΟΙWebOlutionSurf Market4sportsSail DoctorMulti HullFunProShopEpathlon